22 Kasım 2012 Perşembe

Almanya yolcusu kurabiyeler











 Malik Bebek için hazırladığım kurabiyeler Halası sevgili Fadimenin isteğiyle yapıldı. Ve almanyaya kadar gitti. Malik bebeğe uzun ömürler diliyorum allah analı babalı büyütsün.

Son eklenenler-kişiye özel pastalar(tasarım pastalar)




Özlem hanım'ın kendisi için istediği kokoş pastası

 Gamze Hanım'ın erkek arkadaşı için istemiş olduğu Bjk pastası

Tuğba hanım'ın Nişanlısı için yaptığımız Hediye paketi şeklindeki pasta.

Tansu hanım'ın erkek arkadaşı için yaptığımız Bmw amblem tasarımı daha öncede yapmış olduğum bir modelden istedi kendileri.

Sevgili Kuaför'ümüz Fliz Akın Hanım'ın biricik oğlı Efe'si için yaptığım tasarım. model tamamen bana bırakılmıştı orataya bu şık pasta çıktı :)))

son siparişlerden kremalı pastalar

2.5 aydır koyamadığım pastalarımı topluca ana başlıklar altında yayınlamak sitedim bu ilk olarak kremalılarla başlıyoruz.
 ilki İkizlerin 2 yaş pastasıydı..... çok şirinler nice güzel yıllara diyoruz bu sevimli ikiliye.


gözlerindeki ışık hiç sönmez umarım hep böyle bakarlar geleceğede :))

Kız kardeşimin gelin ertesinde ikram edimek üzere hazırladığım kremalı pastam


Tüm gün elektrik kesintisine rağmen yetiştirmeye çalıştığım fotoğrafını bile karanlıkta çektiğim sevgili Eren'in BJK pastası.Mutlu yıllar eren!

8 Kasım 2012 Perşembe

YAKLAŞIK 2 AYDIR YOĞUNLUKTAN DOLAYI YENİ YAYIN KOYAMIYORUM. EN KISA ZAMANDA SON YAPTIĞIM TÜM PASTALARI YAYINLAYACAĞIM. ANCAK TAKİP ETMEK İSTEYENLERİ O ZAMANA KADAR  FACEBOOK/AYŞEN'İN PASTA DÜNYASI SAYFAMA BEKLİYORUM. AYNI ZAMANDA ŞU SIRA YILBAŞI İÇİN HEDİYE KAMPANYASI BAŞLATTIM SAYFAMIZA GELİRSENİZ ONA DA KATILABİLİRSİNİZ :))))