12 Eylül 2012 Çarşamba

Kayıp Balık Nemo (deniz Temalı pasta)


 Sanem Hanım'ın yakışıklı oğlu Mehmet Deniz için Deniz temalı bir pasta tasarlandı. ee küçüklere deniz teması olurda Kayıp balık Nemo olmazmı o da geldi. Sanem Hanımın isteğiyle herşeyi üç boyutlu tasarlamaya çalıştım hatta 1 yaş mumunu bile kendim hazırladım. ben çıkan sonuçtan çok memnun kaldım acayip sevdim bu okyanus ahalisini :)))Nice Güzel senelere Mehmet Deniz Yeni yaşın kutlu olsun!





                            Kurabiye Etiketleriniyse bu kez küçük yakışıklının Fotoğrafınıda koyarak yine Nemo'lu tasarladım

Eylül'ün Minnie'si


Sevgili Şebnem'in Arkadaşı Dilek Hanım'ın kızı minik Eylül'ün Doğumgünü içinPasta yaptırmak istiyorum Hediyem olacak Ayşen amaaan hoş birşeyler olsun Minnie Mouse'u çok seviyor yetişirmi cumartesiye demesiyle hemen model belirleyip hazırlıkları yapıp ortaya çıkardığım bu pasta 10 kişilikti ve bu sabahın erken saatlerinde teslim edildi :)) Nice mutlu yıllara Eylül Çizgi Filmler Tadında Eğlenceli,Güzel bir ömrün olsun :))

Büşra Hanım'ın aşk Kurabiyeleri

Gençliklerine yakışır cıvıl cıvıl şirin mi şirin bu kurabiyeleri Büşra Hanımın modelleri tek tek belirlemesiyle hazırladım. Mustafa Bey'in Yeni Yaşını kutluyor bu genç çifte mutluluklar diliyorum :)