27 Ağustos 2012 Pazartesi

Altuğ'un Şimşek Mcqueen Ekibi


Halil Bey'in Tam bir Şimşek Mcqueen hastası olan oğlu altuğ için evimizden bu sevimli ekip geçti çalışması oldukça zevkliydi benim için. 12 kişilik yaptığım pasta booll çikolata kremalıydı. kurabiyelerinide yine takıma uydurduk :)) (cumart
esinin son siparişide tamamlandı böylece)çok yorucuydu ama değdi ben çıkan sonuçlardan oldukça memnunum Umarım altuğda pastasını görünce çok mutlu olmuştur. İyiki doğdun Altuğ yeni yaşın kutlu olsun :))

 



Kurabiyelerin tamamı el işçiliği, kalıp kullanılmadan yapıldı.





kurabiyelerle uyumlu etiketleri bu kez Altuğ için tasarladım.

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Ayşen'în Rangarenk Siparişi :)))

Onunla çalışmak büyük zevk ve bir okadar eğlenceli Yine Ayşen ve yine bir siparişi sevgili adaşım güzel arkadaşım bu kez arkadaşı merve için bu pastayı istedi günlerce model düşünmemiz karar verip üstünde yine oynamalar yapmamız son dakikada teslim almadan bile pastanın fotosunu isteyip üstünde şurası şöyle olsun demesi Ayşen Farkını ortaya koyuyor siparişlerine büyük özen gösteren sevgili Ayşen'i yakında yanıma çırak olarak alacağım kendisine duyrulur. Buarada Mutlu seneler Merve Yüzün hep gülsün :)))

Burak 2 yaşında


Bugünün ilk siparişi teslim edildi:))Ankara'dan Bana ulaşan Özlem Hanım'ın isteğiyle Denizlide Oturan Arkadaşı Esra hanım'ın minik oğlu Burak için hazırladım bu kurabiyeleri. Yeni yaşın sana ve ailene uğur getirsin Burak. Mutlu seneler...




23 Ağustos 2012 Perşembe

Tuğba & Fatih Nişan Pastası


Tuğba ve Fatih'in sade ama şık pastasını 3 katlı olarak 40 kişilik hazırladım. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum!

Hediye kurabiyeler

Hatice Hanım'ın isteğiyle Yasin bey için hazırlamış olduğum kurabiyeler kutu aranjmanıyla kendilerine sunuldu. Yasin Bey'in yeni yaşını kutluyor mutlu seneler diliyorum.

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Zeynep Hanım klasiği Süpriz Kurabiyeler


Zeynep Hanım'ın isteğiyle bu sefer kurabiyelerimiz İstanbul'a Sinan bey'e gönderdik 4 farklı modelde çalıştığım kurabiyeler oldukça hoş vakit geçirmemi sağladı. ben çıkan sonuçtan ve zeynep hanımla çalışmaktan oldukça memnunum daha nice süprizlerde buluşmak dileğiyle. Sinan bey'e de mutlu seneler diliyorum.





14 Ağustos 2012 Salı

sünnet kurabiyeleri



ENSAR'IN aile arasında yapılacak olan toplantıda dağıtılacak sünnet kurabiyeleri 50 tane olarak özenle hazırlandı ve teslim edildi. Geçmiş olsun ve maaşallah diyoruz Ensar'a :))


10 Ağustos 2012 Cuma

Çizgi Kahraman pasta


Sevgili Burcu'nun ''Kahramanı'' için hazırlamış olduğum özel tasarım pasta. İsmini bilmediğim bu kahramana nice mutlu seneler diliyorum.. hep mutlu olursunuz umarım :)))

9 Ağustos 2012 Perşembe

Yağmur'un Hello Kitty pastası ve kurabiyeleri


 Sevgili Yağmur için hazırladığım pasta ve kurabiyelerde başrolde tüm kız çocuklarının sevgilisi hello kitty vardı. ablasını çok seven melis'in adı da yanında ablasına sunuyormuş gibi tasraladığım minik hediye paketiyle beraber pastada yerini aldı. bu iki güzel kız kardeşin yüzlerinden gülümseme eksik olmaz inşallah diyor Yağmur'a mutlu seneler diliyorum

 yine özel etiketler bu kez Yağmur için Tasarlandı.kurabiyelerinide çubuklu yapıp saksı aranjmanı şeklinde düzenledim. teslim almaya geldiğinde yüzünde gülümsemeyle kurabiyelerini kendi taşıyıp götürdü güzel Yağmur :)


Funda'nın çiçekli pastası


Komşum Funda için Anneciğinin isteğiyle hazırlamış olduğum kibar çiçekli pastamız. Nice senelere Funda...

Kelebekli 1 yaş kurabiyeleri


Dilek Hanımın Minik Prensesi Hira için hazırlamış olduğum 1 yaş kurabiyeleri. Uzun ve güzel bir ömrün olsun Hira Nice mutlu yaşlara...

Yatak pastası


Güzel Arkadaşım Rukiye'nin Sevgili eşiyle evlilik yıldönümleriydi dün bu pastayı da onlar için hazırladım hep mutlu olsunlar ağızlarının tadı bozulmasın inşallah :))

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Matematikçiye Aşk pastası

Sevgili arkadaşım Adile'nin isteğiyle Matematik öğretmeni olan Erhan'a böyle bir doğumgünü pastası tasarladım.zevkli bi çalışmaydı. oldukça minyatür olan pastmızın üzerine elimden geldiğince birşeyler sığdırmaya çalıştım hoş olduğu kanısındayım zira teslim alırken güzel arkadaşımda beğendiğini söyledi :)) Aşkla dolu mutlu yıllar diliyorum Erhan'a :))