16 Nisan 2012 Pazartesi

Beren 1 Yaşında


1yaşına giren Beren için annesinin isteğiyle 15 kişilik olarak tasarladım bu pastayı! sade pandispanya Frambuazlı krema ve Çikolata parçalarından oluştu pastamızın içeriği. Pembe düşler gibi tatlı ve uzun bir hayat dilerim Beren sana İyiki doğdun Mutlu yaşa! :)
Denizli'de.


10 Nisan 2012 Salı

Nilay Bebeğin Mevlüt Kurabiyeleri

 27 Martta dünyaya gözlerini açan Nilay bebeğin mevlüdü için annesi çiğdem hanımın isteği doğrultusunda 2 modelde farklı renk kombinasyonlarıyla 80adet hazırlamış olduğum bebek kurabiyeleri zencefilli, ve zencefilli tarçınlıydı. yiyenlere afiyet olsun.Nilay bebeğe uzun ömürler diliyorum Allah analı babalı büyütsün!Denizli'de.




Ayşen Hanım'ın Siparişi

 Cumartesinin bir diğer siparişi Daha öncede kendisine bir pasta hazırlamış olduğum Ayşen Hanım'ındı! busefer Arkadaşı Canan hanımın doğumgünü için bir süpriz yapmak istedi. Uzun süren fikir alışverişinin sonucunda 25 kişilik olarak hazırlandı bu pasta! Canan hanım çok şanslıki Ayşen hanım gibi onu düşünen bir arkadaşı var ne güzel.Dostlukları daim olsun. Nice senelere Canan hanım mutlu yıllar diliyorum!Denizli'de.

9 Nisan 2012 Pazartesi

GÜNEŞ 2 YAŞINDA



Oldukça yoğun geçen pastaların,kurabiyelerin mutfakta kol gezdiği haftasonumuzun ilk misafirleri bu şirin kaplumbağa ve Perikzııydı!Mine hanımın isteğiyle yeğeni Güneş için hazırladık pastalarımızı.Toplamda 20 kişilik olarak tasarlandılar! ...Onumu yapsak bunumu derken ortaya böyle bir kombin çıktı :)) Mine hanımın fikriydi kaplumbağanın peri kızı pastasını yemeye çalışması :) benim içinde oldukça eğlenceli ve bir okadar ilginç bir çalışma oldu.Ortaya çıkan sonuçtanda memnunun kalmaları tüm yorgunluğumu alıp götürdü. Güneş'e uzun ömürler diliyorum İyiki doğdun Güneş Nice mutlu senelere!Devamını GörDenizli'de.





8 Nisan 2012 Pazar

Sude'nin 9. yaşgünü pastası

 iyiki doğdun sudeeee! Teyzesinden yeğenine doğumgünü süprizi olarak 25 kişilik olarak hazırladık bu pastayı. orjinal örenkte 3 kat olan pastayı 2 kat şeklinde tasarladım. Nice yıllara sude. Hep mutlu ol yeni yaşın sana uğur getirsin :)

3 Nisan 2012 Salı

Canan Bebeğin Kurabiyeleri









 Almanyaya yolculuk edecek olan bu şirin kurabiyeler Canan bebek için hazırlandı. Bebeğimize uzun ömürler ve sağlıklı bir yaşam diliyorum!